Tuesday, 28 June 2011

1st Giveaway by Cempaka Kuning

Photobucket

1st Giveaway by Cempaka Kuning

lama betul CikMisi mnyepi dari dunia contest & giveaway ni....hehehe
bila ada mood baru la rasa nk aktif...bla xda diam je la....tp mlm ni mood yg ada ni CikMisi gunakan utk join GA sifu CikMisi nih...cian sifu mesti menanti CikMisi join kn...bkn pe lmbat nih sbb gmbaq xleh upload mcm besa tuh...nape ntah...kena buat manual...huhu

Sis CK ni bawu 1st time buat GA...even 1st time pun tp cikmisi rasa dh bertimbun hadiah sis CK ni bg kt sesape yg bertuah kan....kalau xtau cek entry sis ni...baik ati taw sis CK ni (memang bodek dlm keikhlasan) hehe.....

HADIAH utk GA ni :

 3X tshirt dari bumi bersejarah utk 3 org yg bertuah
Photobucket

&

Cenderahati Keris TamingSari..eh....bukan Taming Sari tp Keris dari Melaka la...hehe
utk 3 org pemenang gak...ada sign CK uuh....hehe
Photobucket

Pemenang dipilih berdasarkan SIAPA PALING BERTUAH (cabutan)
TARIKH TUTUP : 17 JULAI 2011 (AHAD)

random tag:
http://atiendiana.blogspot.com
http://farahshahirah.blogspot.com

..................

3 comments:

Cempaka Kuning said...

Assalamualaikum.

Tq sudi join n good luck ye.

CikMisi said...

Waalaikumussalam...
thanx sis...=)

♥ riya ♥ said...

baru tengok blog lama tadi , ada tag plak . huhu xpat join da :(
btw thanks tag :)
neh blog baru : http://rawrrawriloveu.blogspot.com